Sponsormogelijkheden

Walk of Fame
MHCP komt met een nieuwe, ludieke actie om de uitstraling van de club nog leuker te maken! De vereniging introduceert hierbij 'The Walk of Fame'!! Wij bieden u de mogelijkheid om uw naam, de naam van uw team, de familie of bedrijf te vereeuwigen op een tegel in deze 'Walk of Fame'. U kunt deze tegel kopen voor een bedrag van €150,-. Op de tegel wordt de door u gekozen tekst gedrukt en deze zal vervolgens tussen veld 1 en veld 2 geplaatst worden.

In de bijlagen op de website vindt u verdere informatie over 'The Walk of Fame' en het formulier waarop u kunt aangeven dat u ook zo'n prachtige tegel wilt kopen!


Teamsponsor
Een team een seizoen lang verbinden aan uw bedrijfsuiting, dat kan met teamsponsoring. Voor een jaarlijkse bijdrage kunt u een van de prachtige teams van MHCP sponsoren. Een teamsponsor kan zijn: naam en/of zijn bedrijfslogo vermelden op bijvoorbeeld het shirt of het trainingspak. De sponsor draagt zorg voor de levering van tenminste de items met naamsvermelding aan het team. De gesponsorde items moeten voldoen aan het tenue van MHCP en betrokken worden via Iterson sport, onze huisleverancier. Naast het beschikbaar stellen van de teamkleding houdt teamsponsoring ook een sponsorbijdrage aan de vereniging in. De sponsoring van een team kunt u uiteraard ook aan uw zoon of dochter verbinden, zodat de sponsoring met uw kind mee gaat naar een volgend team (mits dit team nog geen sponsor heeft).

Jaarlijks betaalt u hiervoor een van onderstaande tarieven:
 Dames 1 / Heren 1        € 2.000,-
 Seniorenteam                € 500,-
 Jeugd Selectieteam       € 500,-
 Overige Jeugdteams     € 200,-

Bordsponsor

Tijdens de wedstrijden, trainingen en evenementen zichtbaar zijn? Zet dan uw bedrijfsinformatie op een bord langs een van de velden van MHCP. U bent altijd goed zichtbaar voor de spelers en bezoekers van de vereniging. Met een tweejarig contract betaalt u jaarlijks € 315,- (exclusief de eenmalige productiekosten van het bord; deze kosten kunnen variëren tussen € 150,- en € 300,-)

Sponsorportaal
Gemakkelijk uw producten of diensten aanbieden aan de bezoekers van de MHCP website kan via het sponsorportaal. In deze digitale omgeving, die aan de website is gekoppeld, heeft u de gelegenheid om uw bedrijf te presenteren. Uw boodschap op het sponsorportaal kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week aanpassen. dus is ook uitermate geschikt voor actiematige aanbiedingen. Per week heeft de website ± 1.200 unieke bezoekers en 4.000 bekeken pagina's; bij deze bezoeken zou uw bedrijf in beeld zijn! Het tweejarige contract kost € 300,- per jaar (inclusief logo vermelding op de homepage).

Narrowcasting
Wat is beter dan met uw bedrijfsinformatie zichtbaar te zijn op de ontmoetingsplek van de vereniging? In het clubhuis hangt een groot scherm waarop belangrijke informatie wordt verstrekt zoals: veldindelingen, wedstrijdtijden, uitslagen, buienradar en overige belangrijk nieuws. Uw bedrijfspresentatie of commerciële boodschap wordt tussen de andere items getoond. Met andere woorden: maximale exposure. Deelname aan narrowcasting kost u € 300,- per jaar.

App Sponsor
Met de start van seizoen 2014 - 2015 zal de MHCP-app voor zowel Apple als Android volledig operationeel zijn. Alle leden kunnen op deze app terecht voor persoonlijk informatie zoals: wedstrijden van het eigen team, trainingsdata, bardienst, scheidsrechterdienst, standen, etc. Deze app heeft een startpagina welke een commerciële boodschap bevat en die iedere keer dat de app wordt opgestart 4 seconden zichtbaar is. De App zal naar verwachting en ervaringen van andere verenigingen enkele honderden keren per dag geraadpleegd worden. U kunt hier uw boodschap hebben staan voor 950,- per jaar.

Club van 100
U als particulier of bedrijf kunt dames 1 of heren 1 steunen met een bijdrage van 100,-   Als tegenprestatie hiervoor krijgt u een vermelding op het Club van 100 bord in het clubhuis, welke op een prominente plaats in het clubhuis hangt.

Combi voordeel
Indien u gebruikt maakt van meerdere sponsormogelijkheden kunt u in sommige gevallen gebruik maken van een combi voordeel. neemt u hiervoor contact op met [email protected]

Maatwerk of projectmatige sponsoring
Naast alle bovenstaande sponsormogelijkheden is het ook mogelijk sponsoring op maat, een evenement of een project te sponsoren. neemt u hiervoor contact op met [email protected]