Jeugdevenementen

SCHOOLHOCKEY TOERNOOI 2017

In de periode 29 september t/m 20 oktober 2017 organiseert MHCP voor de 11ekeer het Schoolhockey toernooi.

Leerlingen uit groep 3 en 4 van de basisschool krijgen in drie trainingen en een afsluitend toernooi de gelegenheid om kennis te maken met de hockeysport. De trainingen zijn op de vrijdagmiddagen 29 september en 6 en 13 oktober van 16:00-17:00 uur. Op vrijdag 20 oktober is het afsluitende hockeytoernooi van 16:00-18.00 uur. Trainingen en toernooi vinden plaats op de twee kunstgrasvelden bij MHCP aan de Flevostraat 251 te Purmerend.

Kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven via hun basisschool vóór 15 september 2017. Een team bestaat uit minimaal 6 tot maximaal 8 spelers, zowel jongens als meisjes. Een goede mix is natuurlijk het leukste! Aan het schoolhockey toernooi kunnen 128 kinderen meedoen.

Elk team krijgt een eigen trainer/coach toegewezen van de club. Tijdens de trainingen en het toernooi zijn sticks van MHCP beschikbaar. Bij de trainingen en het toernooi zijn het dragen van een gebitsbeschermer – een bitje - en scheenbeschermers verplicht. MHCP verzorgt voor alle leerlingen een bitje. Scheenbeschermers moeten de leerlingen zelf regelen. De bitjes worden één week voor de eerste training op school afgeleverd. De bitjes kunnen dan thuis in alle rust op maat worden ‘gehapt’. De kosten om deel te nemen zijn €15,- per team.

Wij zien uw team(s) 29 september a.s. graag verschijnen op onze kunstgrasvelden!

Martine Kleiman

[email protected]


Uitnodiging scholen