Funkey

Mixed Hockey Club Purmerend biedt in samenwerking met Spurd het Funkey hockey aan voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Funkey is een lesprogramma waarin goed leren bewegen centraal staat, en bestaat uit een brede bewegingsdiscipline waarin hockey de leidraad is. Een Funkey les wordt gegeven in groepjes en omvat loopscholing, balvaardigheid, knotshockey en natuurlijk hockey zelf. 

Op de basisscholen in Purmerend worden er door de Buurtsportcoach clinics verzorgd, op roulerende basis door de hele stad. Op de scholen kunnen leerlingen zich inschrijven op het naschools aanbod op. Na een aantal lessen naschools aanbod kunnen leerlingen verder gaan met Funkey op MHCP. Zie hiervoor verderop. Op de club wordt buiten aan Funkey gedaan op de woensdagmiddag. 

Is uw kind nog jong? Twijfelt uw zoon over welke teamsport hij wil beoefenen? Uiteraard is het ook mogelijk om direct voor Funkey in te schrijven! Met een voordelig geprijsd lidmaatschap is het dan mogelijk om spelenderwijs het kind de onderliggende techniek van het hockeyen aan te leren, zodat het veilig en leuk is en blijft!

Aanmelden voor Funkey kan bij de ledenadministratie: klik hier!