Trimhockey

Trimhockey is een sportieve, gezellige en informele hockeytraining voor dames en heren! De trainingen zijn recreatief, en iedere bijeenkomst bestaat uit conditietraining, techniek, tactiek en een wedstrijdje om af te sluiten. De trainingen zijn zonder prestatiedruk en zonder wedstrijd/weekendverplichtingen en staan onder leiding van een gediplomeerde trainer. Je kunt geheel vrijblijvend en kosteloos drie keer meedoen om te kijken of je het leuk vindt! Daarna wordt het proeflidmaatschap in een Trainend Lidmaatschap omgezet (dit gebeurt nĂ­et automatisch). Mocht je er toch voor willen kiezen om wedstrijden te gaan spelen, dan is doorstroom naar de Senioren of Senioren (35+) natuurlijk een mogelijkheid. 

Bij MHCP geven we trimhockey op dinsdagochtend en op dinsdagavond: 
  • Dinsdagochtend: 09:45 - 11:00 trainer: Pjotr Musch, contactpersoon: Linda Beele
  • Dinsdagavond: 20:15 - 21:30 onder leiding van Tiago Brasser
De trainingen zijn bestemd voor o.a.: 
  • Personen die graag een keer hockey willen proberen
  • Sportievelingen die vroeger hebben gehockeyed en graag weer eens de stick oppakken
  • Ouders of grootouders van onze jeugdleden die nog nooit hebben gehockeyed, maar het wel eens willen leren
Kom eens een keertje meedoen om te zien of het iets voor je is! Iedereen is van harte welkom. Een hockeystick kan je de eerste keren lenen van de club. Kunstgrasschoenen (of eventueel sportschoenen) en scheenbeschermers zijn wel verplicht, en een bitje wordt zeker aanbevolen. 

Trimhockey is een leuke buitentraining om je conditie op pijl te houden. Bij hockey wordt veel en snel over korte stukken gelopen. Omgaan met bal en stick vergt ook de nodige inspanning. Dit maakt trimhockey intensief, hoewel het er natuurlijk niet zo hard en fanatiek aan toegaat als bij hockey in een vast elftal. Als je kinderen bij MHCP hockeyen, ervaar dan zelf wat het spel en de sport inhoudt, leer de regels en doe zelf ook gezellig mee met het verenigingsgebeuren!

Voor meer informatie kan gemaild worden naar de Technische Comissie

Voor direct aanmelden als (proef)lid; klik hier