Selecties

Wil je meer weten over de selecties? Lees dan het selectieplan, dit is te vinden door in te loggen op "Mijn MHCP" via de website, kies daarna bovenin voor "Club" - "Documenten" - "Selecties".

Voor wie zijn de selectietrainingen?
De selectietrainingen zijn voor alle meisjes die volgend seizoen in de D of hoger zitten, en die graag in een selectieteam willen spelen. Het is dus niet verplicht om aan de selecties deel te nemen maar als je er niet bent kun je niet geselecteerd worden. Spelen in een selectieteam is leuk en uitdagend maar om het team zo goed mogelijk te laten functioneren worden er van de speelsters wel een aantal dingen verwacht die besproken worden in het selectieboekje, dit is te vinden door in te loggen op "Mijn MHCP" via de website, kies daarna bovenin voor "Club" - "Documenten" - "Selecties".

Selectieprocedure MC en MB
LET OP, dit jaar is de selectieprocedure voor de MC en MB anders dan voorgaande jaren. Speelsters die komen uit een breedteteam (MD3, MD4, MC3, MC4, MC5, MB3, MB4) doen in april eerst voorselectie om een plekje te veroveren bij de selecties.

Wanneer?
Op woensdag 18 april is de eerste training, hieronder het volledige schema. Als je selectie doet zorg er dan voor dat je op tijd (ongeveer een kwartier) van te voren aanwezig bent, zodat er op tijd gestart kan worden. Tijdens de selecties is er een alternatief trainingsschema, zie het bijgevoegde schema. De selecties worden op woensdag 30 mei bekend gemaakt tijdens de begeleidersbijeenkomst.Voor vragen kan er gemaild worden naar de WGTO.