Proef de sport en krijg de smaak te pakken bij MHCPurmerend!

13-9 Nieuws

NOC*NSF, Albert Heijn, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de sportactie. Met de sportactie krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past. MHCP doet ook mee, dus kom naar een van onze proeflessen voor hockey, proef de sport en krijg bij ons de smaak te pakken!

Van 14 tot en met 27 september krijgt iedereen bij minimaal €10 aan boodschappen bij Albert Heijn eenmalig tien sportzegels in de AH-app. Tot en met 25 oktober 2020 kun je deze sportzegels via www.proefdesport.nl verzilveren voor een gratis proefles bij de deelnemende sportclubs.

Heb je altijd al hockey willen proberen? Boek dan met je sportzegels uit de AH-app een proefles bij MHCPurmerend via www.proefdesport.nl. Ons aanbod tijdens de sportactie is voor alle leeftijden en bestaat uit 3 gratis proeftrainingen Als je na de proefles besluit om definitief lid te worden, ontvang je zelfs nog een MHCP bidon.

Voor meer informatie over MHCP en de proeflessen die wij tijdens de sportactie aanbieden, kun je contact opnemen met Vincent Heuvelsland, via [email protected] Zie ook onze website voor meer informatie over de club: www.mhcp.nl

 
13-9-2020 Activiteiten