We gaan verbouwen!

14-3 Nieuws

Beste sportvrienden


Het is eindelijk zover: we gaan verbouwen! Dinsdagavond 10 maart heeft een overgrote meerderheid van onze leden tijdens de ALV, voor verbouwen van ons clubhuis gestemd.

In de afgelopen maanden is ontzettend veel werk verzet, door de leden van ons bestuur maar ook door aanverwante partijen, om de bouwplannen en een gezonde financiering van de grond te krijgen. Zo is de Sportraad met Ton Okhuijsen druk in de weer geweest om voor onze club te lobbyen binnen de Purmerendse politiek, hebben wij in Maarten Breman een juiste partner gevonden voor financiƫle garantstelling vanuit de Stichting Waarborgfonds Sport (SWS) en is Kurt Hermes van Ijbouw b.v. de aannemer die met ons meedenkt bij het realiseren van onze plannen. 1000 maal dank voor jullie expertise en vertrouwen in onze bouwplannen en financiele onderbouwing.

Maar daarmee is het nog niet over. Er zal vanaf medio juni hard gewerkt worden om de eerste stap te kunnen zetten in een proces wat hopenlijk voor de zomer van 2021 afgerond kan worden. 


Wat gaan we precies doen?

Direct na de laatste wedstrijden van dit seizoen zal een start worden gemaakt met het aanbouwen van extra kleedruimten, opbergruimte en een uitbreiding van het dakterras. Volgens planning moet de casco bouw voor de start van het nieuwe seizoen gereed zijn. Hierna kan men verder met het zogenaamde binnenwerk.

Tijdens het winterreces zal een aanvang worden gemaakt het de interne verbouwing van onze kantine. Als alles conform planning verloopt kan men hierna de bestaande kleedruimten een upgrade geven en is het inmiddels lente/zomer in 2021.


Dit kunnen wij niet alleen, daar is echt jullie hulp bij nodig. Dus niet alleen in het weekend even komen kijken naar een wedstrijd van je kind(eren), maar ook daadwerkelijk je handen uit je mouwen steken voor onze club. Want MHCP dat zijn jij en ik samen!


Meld je dus zo snel mogelijk aan op [email protected].


Met sportieve groet,

Vincent Thijsen

Voorzitter MHCP

 
14-3-2020 Bestuur

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?