Enthousiaste BELLERS gezocht!!!! Vanaf 18 jaar

20-9 Nieuws Binnenkort willen we starten met de verkoop van loten via de VriendenLoterij.De opbrengst van de verkoop van loten zal goed gebruikt kunnen worden voor de verbouwing van het clubhuis.  

Bent u of jij een enthousiaste beller om loten te verkopen? Dit kan zijn in een zelf samengesteld team of individueel opgeven kan natuurlijk ook. De VriendenLoterij geeft een startbonus van 350,00 per belteam bestaande uit 7 bellers en met nog meer bellers per team kan deze startbonus oplopen tot 500,00 per team bestaande uit 10 bellers. Indien er 35 loten verkocht worden ontvangen wij 10,00 per lot extra!Bovendien doet de VriendenLoterij er een schepje bovenop; 3 maanden lang wordt er iedere maand een totaal bedrag van 7.500,00 verdeeld onder 5 beste scorende Clubs en Verenigingen.  

Wij zullen zorgen voor een lijst met telefoonnummers van leden die gebeld kunnen worden. Maar wat natuurlijk heel erg goed werkt is, dat iedereen op de hoogte is van deze actie zoals familieleden en vrienden die geen lid zijn maar wel loten zouden willen kopen. De belactie zal plaatsvinden in de avond vanaf 18.30 – 22.00 in oktober en/of november. 
Instructies voor het belteam volgen verder nog via de VriendenLoterij.Stel alvast een belteam samen en binnenkort horen jullie de gekozen datum(s)!
 
20-9-2020 Commissie