liefdadigheids-familie-toernooi voor Pamoja Kenya

14-5 Nieuws Zaterdag 1 juni 10.00 uur is het zo ver, het liefdadigheids-familie-toernoo i voor Pamoja Kenya.

Ik ben Linde Overmars (speelster van dames 1) en samen met 12 andere studenten, van de ALO, Sportkunde en ISMB, doe ik mee aan het project Pamoja Kenya. Pamoja Kenya is een Honours Programme/Excellentie Programma van de HvA. Het doel van het project is, om met leuke evenementen en ludieke acties geld en materiaal in te zamelen voor kinderen in Kenia.

Na een jaar bikkelen gaan we op 22 juni naar Kenia toe en zullen wij Timothy 'Tim Tim' Lusala ontmoeten, de CEO van A-STEP. Timothy is opgegroeid op de Dandora Dumpsite, een gigantische vuilnisbelt waar bendes de baas zijn, lijmverslaving heel gebruikelijk is en waar mensen leven van afval. Na het verlies van zijn moeder, broers en vrienden heeft hij op twaalfjarige leeftijd kans gezien om te vluchten van deze verschrikkelijke plek. Nu, op 36-jarige leeftijd, wilt hij voorkomen dat kinderen in dezelfde situatie terecht komen als hij. Zonder bron van inkomsten zorgt hij met veel sportactiviteiten voor de veilige ontwikkeling van duizenden kinderen.
Pamoja Kenya helpt bij het bouwen van het A-STEP Talent House in Mumias, Kenia. Dit gebouw zal, naast een kantoor voor Timothy, bestaan uit een groot opberghok voor materialen, kleedkamers, studieruimtes en een ontspanningsruimte voor de kinderen. Om het gebouw heen komen sportvelden voor alle programma’s die er dagelijks georganiseerd worden.
En samen met jullie hulp kunnen wij Tim helpen zijn bedrijf A-STEP een nieuw leven in te blazen en beter en mooier te maken dan ooit tevoren!

Schrijf je in door de QR-code te scannen met je mobiel of via de link.

Ook staat er deze en volgende week (14 tot 25 mei) een bak op de club waar je oude sportkleding/tenues, oude schoenen en oude sticks in kan leveren voor Kenia.

Help jij ons?

Groetjes,
Het Pamoja Team
 
14-5-2020 Activiteiten Bijlage

Reacties
Wil je reageren op het nieuws ?

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer nu!
Wil je reageren op het nieuws ?