Rabobank Clubkas Campagne

2-7 Nieuws

Heb je een rekening bij de Rabobank? Dan kun je vanaf 28 augustus stemmen op je club om geld voor de club op te halen. De bedoeling is om hiermee het budget voor de dug-outs aan te vullen en hierdoor je club te ondersteunen. Zoals je inmiddels wel hebt begrepen komt er een nieuw veld bij in augustus, maar moeten we als club zelf voor de dug-outs zorgen. De Rabobank start een Clubkas-Campagne waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club.

Gaat dit allemaal vanzelf? Niet helemaal. Je moet je voor 23 juli wel als lid van de Rabobank hebben aangemeld. 

Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 23 juli 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraag je aan via onze website www.rabobank.nl/waterland.

Wie kunnen er stemmen?
Klanten/leden van Rabobank Waterland en Omstreken ontvangen voor de stemperiode een unieke stemcode. Van dinsdag 28 augustus tot en met vrijdag 17 september 2018 kunnen zij via de stemsite hun stem uit brengen op de vereniging)en) e/o stichting(en) die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant/lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

 

Dus heb je een rekening bij de Rabobank, meld je dan aan als lid en steun de club!!

TIP! Als opa en oma , familie of vrienden een rekening hebben bij de Rabobank mogen zij natuurlijk ook op de club stemmen! Maar dan moeten zij zich wel voor 23 juli 2018 hebben aangemeld.

 
2-7-2020 Sponsorcommissie