Fanatieke bartopper gezocht!!!

25-10 Nieuws Met de goede vooruitzichten voor het komende seizoen wordt er op de achtergrond hard gewerkt om alle functies gevuld te krijgen. Voor de zaterdag zijn wij nog dringend opzoek naar een barcoordinator . Er is immers voor een (onervaren) barouder niets zo fijn als iemand die je helpt bij het draaien van een bardienst.

Dus ben of ken jij die fanatieke bartopper, ouder(s), opa of oma die graag een handje zou willen helpen gedurende de zaterdag (kan ook voor een dagdeel!), stuur dan een mailtje naar [email protected].
  • Barcoordinator zaterdag: In deze functie ben jij het aanspreekpunt op de zaterdag voor alle vragen rondom bar/kantine gerelateerde vragen en help je barouders aan te sturen met de taken die komen kijken bij het draaien van een bardienst. Voor dezebetaaldefunctie moet je 16+ zijn en ben je op zaterdagen beschikbaar (halve/hele dagen). Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met je eigen wedstrijd.
Mocht jij de bartopper zijn die iets wil bijverdienen en die wij zoeken (uiteraard kan je je ook samen aanmelden voor een functie, vele handen maken nou eenmaal licht werk ) stuur ons dan een berichtje.
 
25-10-2022 Algemeen