Inleveren keepersmaterialen

20-6 Nieuws

Beste keepers,

Graag ontvangen wij de keeperstassen weer terug op de club, zodat deze nagekeken kunnen worden en klaar kunnen worden gemaakt voor het nieuwe seizoen.

 

Het inleveren vindt plaats op de club. Er zijn 2 inlevermomenten:

*Woensdag 29 juni tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

*Vrijdag 1 juli tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

 

Let op: enkele items uit de keeperstas moeten gewassen worden ingeleverd. Graag de volgende items wassen op 30 graden: de body, de broek, de toque, de elleboogbeschermers en de kinband. Zo kunnen we de tassen in frisse staat enkele weken opslaan.

Sommige keepers hebben nog zaalmaterialen in hun bezit van afgelopen seizoen. Deze moeten ook (gewassen) worden ingeleverd. Let op dat je deze niet vergeet als je naar de club komt!

Alle lockers worden vrijgemaakt voor het komende seizoen. Dit betekent dat de borg wordt terugbetaald en dat je volgend seizoen opnieuw een locker krijgt toegewezen bij het ophalen van de keeperstassen. Degene die de tas inlevert, moet dus de code weten van het lockerslot!

In overleg kunnen vaste keepers die niet van team veranderen hun tas in bezit houden. Verzoek om dan even met ons contact op te nemen!Dat geldt voor zowel junioren als senioren!

 

We zien alle tassen graag weer tegemoet. In de zomervakantie zullen de ophaaldagen voor volgend seizoen weer worden gecommuniceerd.

 

Voor vragen en opmerkingen zijn we tot en met1 juli telefonisch bereikbaar (zie voor telefoonnummer de gestuurde mail). Na deze datum graag alle vragen of opmerkingen alleen via het e-mailadres [email protected] laten lopen.

Wij stoppen na dit seizoen met deze werkzaamheden. Onze opvolger(s) zullen later bekend gemaakt worden.

 

Met vriendelijke groeten,

Bart, Miranda en Amber van Elden

 
20-6-2022 Commissie