Inleveren keepersmaterialen

3-6 Nieuws

 

Beste keepers,

 

Graag ontvangen wij de keeperstassen weer terug op de club, zodat deze nagekeken kunnen worden en klaar kunnen worden gemaakt voor hopelijk weer een prachtig nieuw seizoen, zoals we die kennen voor Coronatijd!

 

Het inleveren vindt plaats op de club. Er zijn 2 inlevermomenten:

* Vrijdag 11 juni tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

* Maandag 14 juni tussen 19.00 uur en 20.30 uur.

 

Let op: anders dan voorgaande jaren doen we het verzoek aan keepers en hun ouders om enkele items uit de keeperstas in de wasmachine te doen voordat deze worden ingeleverd.

Graag de volgende items wassen op 30 graden: de body, de broek, de toque, de elleboogbeschermers en de kinband. Zo kunnen we de tassen in frisse staat enkele weken opslaan.

 

Sommige keepers hebben nog zaalmaterialen in hun bezit van afgelopen seizoen. Deze moeten ook (gewassen) worden ingeleverd.

In overleg kunnen vaste keepers die niet van team veranderen hun tas in bezit houden. Verzoek om dan even met ons contact op te nemen! 

 

We zien alle tassen graag weer tegemoet! 

In de zomervakantie zullen we de ophaaldagen voor volgend seizoen weer communiceren. Die momenten zullen in elk geval na 9 augustus 2021 zijn.

 

Voor vragen en opmerkingen zijn we telefonisch bereikbaar (bij voorkeur via whatsapp) op 06-29001214 of [email protected].

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bart en Miranda van Elden

 
3-6-2021 Algemeen