Helpende handjes gezocht

31-3 Nieuws

Beste leden en ouders van leden,

 

Onze aannemer Ijbouw is bijna klaar met de aanbouw en verbouwing van de kantine. 

Samen met een aantal  vrijwilligers is er veel werk verzet, er is geklust en geschilderd en het resultaat mag er zijn. 

 

Marijn en oud lid Job, beide uit de heren 3 hebben een prachtig kastje onder de bar gemaakt en zijn ze de keuken opnieuw aan het betegelen. Een groot deel van de Heren 1 hielpen mee alles te verhuizen en te slopen, maar ook hielpen Bob, Thom en Pjotr te schilderen.  Daan uit de heren 1  heeft samen met zijn vader alle plafonds spots gezandstraald en opnieuw in de kleur van het plafond gepoedercoat. Linda en Fred hebben het grootste gedeelte van het schilderwerk voor hun rekening genomen en werkte al onze klus lijsten samen af. Jullie zijn twee bikkels !!!  Steven , de vader van een jeugd lid offerde zijn zaterdag en zondagochtend op om nog even het plafond in de keuken te schilderen. Dat was echt power werk. Karin bedankt voor al het sleep werk. Zonder jou waren wij die zaterdag niets. Het is werkelijk waar prachtig geworden. Onze dank is groot. Maar…… 

 

We hebben nog  één flinke klus die we dit seizoen moeten klaren en dat is het schuren en schilderen van de bestaande banken en tafels van de kantine.

 

Het weekend van 11 april, 17 april en 24 april willen we deze klus aanpakken zodat we daarna de kantine kunnen gaan inruimen . 

 

Wie helpt er mee? 

Je kunt je opgeven bij [email protected]

 

Wil jij eeuwige roem vergaren voor jouw cluppie geef je dan op en help ons met de laatste loodjes . 

 

De werkzaamheden worden buiten uitgevoerd ivm de huidige corona maatregelen. Buiten hebben we meer de ruimte om verder uit elkaar te werken zodat we ieder zijn veiligheid kunnen bewaren. 

 

We kijken uit naar jullie aanmeldingen. 

 

Sportieve klus groeten,

 

Raymond en Paula 

 
31-3-2021 Algemeen