Corona update

16-12 Nieuws

Beste leden, 

 

Tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag heeft de overheid een lockdown aangekondigd tot en met 19 januari a.s. Dit leidt tot enkele aanscherpingen binnen de hockeysport. Kort kunnen de huidige regels als volgt worden samengevat:

 

  • (Jongste) jeugdteams mogen zonder beperkingen trainen en intern binnen de     vereniging onderlinge wedstrijden spelen. Zij mogen geen competitie spelen
  • Senioren mogen alleen in groepjes van maximaal twee en met anderhalve        meter afstand trainen. Zij mogen geen onderlinge wedstrijden of competitie      spelen
  • Van maandag 4 januari t/m dinsdag 19 januari mogen we niet in de zaal trainen

We gaan volgens hetzelfde schema als voor de winterstop twee keer per week op het veld trainen (jeugd). Het schema staat inmiddels op de website en in de MHCP app. Afhankelijk van de corona regels gaan de teams die zich daarvoor opgegeven hebben daarna wel in de zaal trainen tot aan de voorjaarsvakantie.

 

De KNHB volgt vanaf het begin van de corona epidemie de overheid in alle maatregelen. We hopen na deze lockdown vanaf 19 januari 2021 dat de hockeysport weer voorzichtig kan worden opgestart. Zoals bekend pleit de KNHB er al langere tijd voor senioren net als de jeugd te behandelen en zonder beperkingen op de eigen vereniging te laten trainen en spelen. 

 

Wij danken jullie voor jullie geduld en begrip. 

.

Sportieve groet namens het bestuur. 

 
16-12-2021 Algemeen