Corona richtlijnen MHCP voor bezoekende teams

10-9 Nieuws

Hockeyclub Purmerend heet alle bezoekende teams van harte welkom! Graag verzoeken wij jullie onderstaande Corona maatregelen na te leven. Wij wensen jullie veel speelplezier.

Algemeen
De algemene regels blijven uiteraard ook op onze club van toepassing: houd anderhalve meter afstand, nies/hoest in je elleboog en roep/schreeuw niet, was regelmatig je handen.Heb je klachten zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf thuis en laat je testen!

Registratie via QR code
Vanaf nu zal iedereen zich moeten registreren die bij ons op het complex is/komt. Dit registreren kan via de QR-code op de posters die overal hangen met je telefoon. Of ga naar www.mhcp.nl/registratie
Na een korte gezondheidscheck via het beantwoorden van vijf vragen, word je gevraagd om met je mobiele telefoon een QR-code te scannen en jouw naam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer achter te laten. Zonder deze registratie is het verboden om het complex te betreden. Registratie geldt voor iedereen vanaf 13 jaar, dus hockeyers, toeschouwers, vrijwilligers, echt iedereen. We kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

Clubhuis
In het clubhuis mogen maximaal 30 mensen aanwezig zijn, mits deze zich kunnen houden aan de 1,5 meter afstand. Om drukte in het clubhuis te vermijden, zul de buitenbar op drukke tijden in het weekend open zijn.

Kleedkamers
Kom omgekleed naar de club. Teambespreking in de kleedkamer is derhalve ook niet mogelijk gezien we maximaal 5 personen in de kleedkamer mogen toelaten. Ieder team kan buiten een plek vinden voor de teambespreking.

Kan ik naar de WC op MHCP?
De WC’s zijn open op MHCP, echter liever dat je vooraf thuis naar het toilet gaat.

Voor het volledige overzicht van onze regels klik hier

 
10-9-2020 Algemeen