Vacature: Barcommissie

25-6 Nieuws

Barcommissie toppers gezocht!

 

Nu we (gelukkig) wel weer kunnen trainen, maar de competitie voor dit seizoen helaas erop zit, zijn we alvast druk bezig met kijken naar volgend seizoen! Daarvoor zijn wij vanuit de barcommissie heel urgent op zoek naar leden en/of ouders die ons een handje zouden willen helpen bij reilen en zeilen van de kantine/bar. Heel concreet zijn wij opzoek naar invulling voor de volgende vacatures:

-         Inkoop Bar. 
Naast het hockeyen of aanmoedigen van je kind is er natuurlijk niets zo lekker dan om naderhand in de kantine te genieten van een hapje of een drankje. Om te zorgen dat deze voorradig zijn, zoeken we iemand die ons kan helpen bij het (met name via een online kanaal) inkopen van drank & eetvoorraden.

 

-         Barcoordinator zaterdag.  
Er is voor een (onervaren) barouder niets zo fijn als iemand die je ondersteunt bij de het draaien van een bardienst. Daarom is MHCP een aantal jaren geleden begonnen met het aanstellen van barcoordinatoren. In deze functie ben jij het aanspreekpunt op de zaterdag voor alle vragen rondom bar/kantine gerelateerde vragen en help je barouders aan te sturen met de taken die komen kijken bij het draaien van een bardienst. Voor deze (betaalde) functie moet je 18+ zijn en ben je op zaterdagen beschikbaar (halve/hele dagen).

 

Mocht jij de bartopper zijn die wij zoeken (uiteraard kan je je ook samen aanmelden voor een functie, vele handen maken nou eenmaal licht werk J) of heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar [email protected]

 

Sportieve groet,

 

Kim, Shannen, Paula & Bob

 

 
25-6-2020 Algemeen