Nationale Hockeykampen deze meivakantie op MHC Purmerend

16-2 Nieuws

Yes! Ook in 2020 zijn er weer Nationale Hockeykampen bij MHC Purmerend met een speciale early bird voor leden.Het duurt nog even maar wij zijn al druk aan het voorbereiden om de kampen op jouw club de leukste ooit te maken! Met een Olympisch thema en een Masterclass van Jong-Oranje speler, wordt het een kamp om nooit te vergeten. Daarnaast is er weer een super tof programma geschreven om het beste uit jezelf te halen. Aankomende meivakantie is er weer het traditionel Hockeykamp voor 6 t/m 14 jaar.

Speciaal voor de leden van MHCP

TOT 1 MAART krijg je een EARLY BIRD van maar liefst 15% met de vouchercode: MHCP2020.

Alleen geldig voor het meikamp op MHCP.

 

Datum en informatie

-29 t/m 1 mei in de meivakantie

 

De hockey- en tophockeykampen en clinicdagen zijn voor kinderen vanaf 6 t/m 16 jaar. De kampen starten dagelijks om 09:30 en zijn afgelopen om 16:30. Een gezonde lunch en tussendoortjes zijn geregeld net als toffe begeleiding en gave clinics. Voor meer informatiewww.hockeykampen.com

 

Seizoensopwarmer: De Nationale Hockey- en Keepersdag

Wil je nog even vlammen voor het veldseizoen echt begint? Kom dan 22 februari in Laren naar dé Hockeydag van het jaar! Maar liefst 8 (jong-) Oranje spelers zullen er zijn om jou masterclasses en individuele aanwijzingen te geven. Je zult merken dat je echt beter wordt en belangrijker nog: het gaat super leuk worden. Schrijf je snel in op https://hockeykampen.com.---- Ga jij dit jaar op kamp? Dan krijg je50% korting op de Nationale Hockeydag!

Inschrijven

Wil jij meedoen of meer informatie, ga dan snel naar www.nationalesportkampen.nlen meld je aan!

 
16-2-2020 Algemeen