Scheidsrechterscursus

4-3 Nieuws Hockey en arbitrage gaan hand in hand ! Zonder scheidsrechters kunnen we niet hockeyen. Om de hockeysport op een hoger niveau te brengen is spelregelkennis en goede arbitrage een must. En als er goed gefloten wordt, geeft dat meer spelplezier. Dit geldt voor alle niveaus en voor alle leeftijden.

Het is voor onze club van belang dat wij voldoende bevoegde scheidsrechters hebben, zodat alle wedstrijden op een goede manier geleid kunnen worden. Hoe meer scheidsrechters we als club hebben, des te minder een ieder hoeft te fluiten.

Het beleid van MHCP is er op gericht dat alle spelers vanaf de 2de jaars C-leeftijd in het bezit zijn van hun scheidsrechterskaart. 

In maart starten we weer met een nieuwe opleiding de basis volg je via de e-learning; dat kun je gewoon achter je eigen computer doen, en op 13 en 27 maart houden we twee cursus avonden, het examen wordt gehouden op woensdag 10 april. 

Ook ouders van jeugd, trimhockeyleden en overige seniorleden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze cursus. Opgeven kan via: [email protected]
 
4-3-2019 Arbitrage