fullsizeoutput_2f8.jpeg Header02.png 1978.PNG sm_snerttoernooi_5422.jpg

Beleef je vakantie met Nationale Sportkampen

12-3-2018
 

Hockeykamp in Mei

In de meivakantie is er weer het Nationale Hockeykamp in Purmerend. Doe jij mee aan het 3-daagse meikamp van 30 april tot 2 mei 2018?

Ga aan de slag met jouw techniek. Je krijgt een clinic van een topspeler, traint met enthousiaste en goede begeleiders en aan het einde van het kamp ben jij een geweldige ervaring rijker!

Voor de complete ervaring mag je zelfs een nachtje op de club blijven slapen. Hoe leuk is het om wakker te worden en meteen het veld op te kunnen stappen! Pjotr, Mike, Annabelle, Vincent en Yaïra zijn er in ieder geval bij. Je zult ze binnenkort veel zien op de club!

Ga jij met nog 4 andere spelers uit je team naar het kamp? Dan krijgen alle spelers nog 10% korting extra! Aanmelden of extra informatie op http://hockeykampen.com/ purmerend

Hockeykamp - Junior

Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·50% hockey, 50% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·Voor beginners en gevorderden van 6 t/m 8 jaar

Prijs vanaf €179,-

Hockeykamp - Original

Het hockeykamp is voor iedereen die van hockey houdt maar ook van andere sporten en activiteiten houdt. Houd jij van hockey maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen en spring je graag op een luchtkussen? Dan is dit kamp gemaakt voor jou!

  • Clinic van een topspeler

·70% hockey, 30% andere sporten en activiteiten, waaronder de luchtkussens

·Voor beginners en gevorderden van 8 t/m 12 jaar

Prijs vanaf €179,-

Ga met ons mee op het grote hockeyavontuur!
Maak je hockeyavontuur compleet met een van de overnachtkampen, combineer hockey en strand op het hockey- en beachkamp, daag jezelf uit tijdens het tophockeykamp Advanced of vlieg met ons mee naar Barcelona voor het ultieme #HockeyAvontuur.

Kick-off 2018 met supersterren!
Carlien Dirske van den Heuvel, Mila Muyselaar en Hester van der Veld, geven jou op 2 april de ultieme hockeyervaring in Rotterdam. Kijk, luister, ervaar en leer van deze internationals tijdens de Nationale Hockey- & Keepersdagen.

Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens zulke toffe kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/ begeleiden.


Gerelateerd nieuws