VacaturesVacature Voorzitter

Waar ga je voor
Het doel van de functie is het vertegenwoordigen van MHCP in en buiten de vereniging.
Belangrijk is ook dat je natuurlijk enthousiast en actief bij de club betrokken bent.
Voorkennis van hockey helpt maar is niet dringend noodzakelijk – zie de huidige voorzitter.
Je bent voorzitter van het Bestuursoverleg waar alle MHCP onderwerpen aan bod komen.

Waar doe je het voor
Voor het plezier, uit betrokkenheid en het is een leuke en interessante functie waar je veel kunt inbrengen en veel plezier uit kunt halen. Je doet het voor jezelf en voor MHCP !

Hoeveel tijd kost dit dan
We vergaderen gemiddeld eens in de drie weken, er is een jaarvergadering met de leden en er is wat tijd nodig voor formele en informele overleggen en ontmoetingen. Het is echt niet nodig bij wedstrijden aanwezig te zijn, maar het is wel leuk als je zo nu en dan langs komt.
En een kind op de club helpt ook mee.

Moet je nog iets kunnen
Een beetje is wel handig. Zoals kunnen communiceren, iets uitstralen, flexibel zijn en bovenal van sport houden.

Samenvattend
Een leuke rol in MHCP waar je veel kunt bijdragen aan het plezier van het samen sporten. Waar je ook energie van krijgt als je ziet hoe goed het gaat met MHCP met zoveel betrokken en enthousiaste leden en toppers va nvrijwilligers.

Wat moet je doen
Aanmelden en voor vragen contact opnemen met de huidige voorzitter Vincent Thijssen via e-mail; [email protected]

Vacature bestuurslid Algemene Zaken

Wat is er nou leuker dan een gezellige hockeyclub met een mooi complex, een bruisende kantine en feestelijke clubactiviteiten? Heb jij altijd al ideeen gehad over hoe we onze club nog een stukje mooier kunnen maken en denk je hierover graag mee, dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met je mede-bestuursleden en toppers uit bijvoorbeeld de bar-, evenementen- of accommodatie commissie, help je om MHCP die warme en gezellige familieclub te laten blijven die het altijd al geweest is.
Dus ben of ken jij die enthousiaste ouder of hockey(st)er die onze club een warm hart toedraagt en die graag meehelpt deze nog een stukje gezelliger en mooier te maken: meld je dan nu aan via [email protected] en wie weet ben jij wel ons volgende bestuurslid Algemene Zaken!

Vacature Penningmeester

Lijkt het jou leuk om samen met zes andere enthousiaste vrijwilligers deel te nemen aan het bestuur van MHCP? Ben je nauwkeurig, betrouwbaar en wil je op beleidsmatig niveau vormgeven aan de toekomst van MHCP? Dan zijn we op zoek naar jouw hulp! Als penningmeester vorm je samen met de voorzitter (vacant) en het secretariaat de kern van het verenigingsbestuur. Samen met de bestuursleden Hockeyzaken, Algemene zaken (Vacant) zijn we verantwoordelijk voor de besturing van onze bloeiende vereniging van meerdan 500 leden.

Wat houdt het penningmeesterschap in?
- Het innen van de contributie via het ledenadministratiesysteem Lisa;
- Het aanmaken van de facturen voor de sponsoren
- Het opstellen van de jaarlijkse begroting;
- Het bewaken van budgetten;
- Zorgdragen voor een goede financiële bedrijfsvoering;
- Nauw mailcontact met de ledenadministratie;
- Het boekhoudprogramma is de afgelopen 4 jaar opnieuw ingericht en voor een groot deel geautomatiseerd en werkt goed met Twinfield en Basecone.

Hoeveel tijd kost het?
Het helpt als je de functie met zijn tweeën doet, zoals wij dat hebben gedaan.
Je kunt dan duidelijk afspreken welke taken je doet. Als je het op orde houdt (1 á 2 uurtjes in de week) kost het het minste tijd. Wij krijgen ondersteuning van een vrijwilliger en de jaarrekening wordt opgemaakt door accountantskantoor Kramer en Kuiper.

Een bestuurstermijn is 3 jaren, waarna je jezelf herkiesbaar kunt stellen.

Kerncompetenties
- Goede omgang met vrijwilligers;
- Kennis van financieel beheer en boekhoudsoftware is wel fijn..
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Accuraat;
- Beschikken over financieel inzicht.

Heb je interesse of wil je er meer van weten mail ons gerust.
[email protected]
Vacature Barcoordinator

Met de goede vooruitzichten voor het komende seizoen wordt er op de achtergrond hard gewerkt om alle functies gevuld te krijgen. Voor de zaterdag zijn wij nog dringend opzoek naar een barcoordinator . Er is immers voor een (onervaren) barouder niets zo fijn als iemand die je helpt bij het draaien van een bardienst.

Dus ben of ken jij die fanatieke bartopper, ouder(s), opa of oma die graag een handje zou willen helpen gedurende de zaterdag (kan ook voor een dagdeel!), stuur dan een mailtje naar [email protected]

Barcoordinator zaterdag: In deze functie ben jij het aanspreekpunt op de zaterdag voor alle vragen rondom bar/kantine gerelateerde vragen en help je barouders aan te sturen met de taken die komen kijken bij het draaien van een bardienst. Voor deze betaalde functie moet je 16+ zijn en ben je op zaterdagen beschikbaar (halve/hele dagen). Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met je eigen wedstrijd.

Mocht jij de bartopper zijn die iets wil bijverdienen en die wij zoeken (uiteraard kan je je ook samen aanmelden voor een functie, vele handen maken nou eenmaal licht werk ) stuur ons dan een berichtje.


Algemeen Bestuur   Penningmeester

Omschrijving
Profiel
Aantal uren 0
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 
Terug naar vorige pagina