Sponsoring

Teamsponsor

Een team een seizoen lang verbinden aan uw bedrijfsuiting, dat kan met teamsponsoring. Voor een jaarlijkse bijdrage kunt u een van de prachtige teams van MHCP sponsoren. Een teamsponsor kan zijn: naam en/of zijn bedrijfslogo vermelden op bijvoorbeeld het shirt of het trainingspak. De sponsor draagt zorg voor de levering van tenminste de items met naamsvermelding aan het team. De gesponsorde items moeten voldoen aan het tenue van MHCP en betrokken worden via Sport 2000, onze huisleverancier. Naast het beschikbaar stellen van de teamkleding houdt teamsponsoring ook een sponsorbijdrage aan de vereniging in. De sponsoring van een team kunt u uiteraard ook aan uw zoon of dochter verbinden, zodat de sponsoring met uw kind mee gaat naar een volgend team (mits dit team nog geen sponsor heeft).

Jaarlijks betaalt u hiervoor een van onderstaande tarieven:
 
Categorie
 
 
Tarief p/j
 
Dames 1 / Heren 1 2.000,=
Seniorenteam 500,=
Jeugd Selectieteam 500,=
Overig Jeugdteam 300,=


Bordsponsor

Tijdens de wedstrijden, trainingen en evenementen zichtbaar zijn? Zet dan uw bedrijfsinformatie op een bord langs een van de velden van MHCP. U bent altijd goed zichtbaar voor de spelers en bezoekers van de vereniging.
 
Categorie
 
 
Tarief p/j
 
Bordsponsor* v.a. 300,=

*Productiekosten van het doek zijn voor rekening van de sponsor. (300 x 70 kost ongeveer 150,00,= incl. BTW)


Narrowcasting

Wat is beter dan met uw bedrijfsinformatie zichtbaar te zijn op de ontmoetingsplek van de vereniging? In het clubhuis hangt een groot scherm waarop belangrijke informatie wordt verstrekt zoals: veldindelingen, wedstrijdtijden, uitslagen, buienradar en overige belangrijk nieuws. Uw bedrijfspresentatie of commerciƫle boodschap wordt tussen de andere items getoond. Met andere woorden: maximale exposure.
 
Categorie
 
 
Tarief p/j
 
Narrowcasting 300,=


App sponsor

Met de start van seizoen 2014 - 2015 zal de MHCP-app voor zowel Apple als Android volledig operationeel zijn. Alle leden kunnen op deze app terecht voor persoonlijk informatie zoals: wedstrijden van het eigen team, trainingsdata, bardienst, scheidsrechterdienst, standen, etc. Deze app heeft een startpagina welke een commerciƫle boodschap bevat en die iedere keer dat de app wordt opgestart 4 seconden zichtbaar is. De App zal naar verwachting en ervaringen van andere verenigingen enkele honderden keren per dag geraadpleegd worden. U kunt hier uw boodschap hebben staan voor 950,- per jaar.
 
Categorie
 
 
Tarief p/j
 
App sponsor 950,=


Club van 100

U als particulier of bedrijf kunt dames 1 of heren 1 steunen. Als tegenprestatie hiervoor krijgt u een vermelding op het Club van 100 bord in het clubhuis, welke op een prominente plaats in het clubhuis hangt.
 
Categorie
 
 
Tarief
 
Club van 100 100,=


Walk of Fame

Wij bieden u de mogelijkheid om uw naam, de naam van uw team, de familie of bedrijf te vereeuwigen op een tegel in de 'Walk of Fame'. Op de tegel wordt de door u gekozen tekst gedrukt en deze zal vervolgens tussen veld 1 en veld 2 geplaatst worden.

In de bijlagen hieronder vindt u verdere informatie over 'The Walk of Fame' en het formulier waarop u kunt aangeven dat u ook zo'n prachtige tegel wilt kopen!

- Uitleg Walk of Fame
- Inschrijfformulier Walk of Fame

 
Categorie
 
 
Tarief
 
Walk of Fame tegel 150,=


Combi voordeel

Indien u gebruikt maakt van meerdere sponsormogelijkheden kunt u in sommige gevallen gebruik maken van een combi voordeel, neemt u hiervoor contact op via de e-mail.


Maatwerk of projectmatige sponsoring

Naast alle bovenstaande sponsormogelijkheden is het ook mogelijk sponsoring op maat, een evenement of een project te sponsoren. neemt u hiervoor contact op via de e-mail.