Proeftrainen

  • Heb je nog nooit een stick vastgehouden, maar altijd al willen hockeyen? 
  • Lijkt hockey jou leuk, maar wil je eerst zeker weten of hockey ook echt jouw sport is?
  • Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden? Wil je eerst de sfeer zowel binnen als buiten het veld voelen en proeven? 
Dat snappen we bij Mixed Hockey Club Purmerend heel erg goed! Daarom bieden wij jou drie gratis proeflessen aan, zodat je goed kunt besluiten of je definitief lid wilt worden.

Aan de drie proeflessen zijn geen kosten verbonden en bevalt het hockeyspel je tijdens die proefperiode toch niet? Dan kun je eenvoudig en zonder kosten weer van je inschrijving af. Een leenstick staat voor je klaar, dus... aarzel niet en meld je vandaag nog aan als (proef)lid!

Lid worden kan via het inschrijfformulier.

Als we je aanmelding hebben ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw proeftrainingen in te plannen.

Voor een vereniging als de Purmerendse Hockey Club is de inzet van vrijwilligers van wezenlijk belang. Zonder vrijwilligers functioneert onze vereniging eenvoudigweg niet. De bereidheid om wat extra's te doen is een voorwaarde voor het lidmaatschap. Zou je alvast willen nadenken waar je interesses liggen en hoe je de club kunt helpen? Op de club zijn er genoeg mensen die je bij het maken van een keuze kunnen helpen en op de introductiebijeenkomst komen we er zeker bij je op terug. Door hier te klikken vind je alle openstaande vacatures.

Nog vragen? Neem dan contact op met de ledenadministratie.

Zien we je snel?