Tenue

Teamkleding, wat mag wel en niet?
Regelmatig krijgt de sponsorcommissie vragen over de mogelijkheden met betrekking tot het aanschaffen of sponsoren en dragen van teamkleding voor, tijdens en na wedstrijden.

MHCP heeft al een aantal jaar een sponsorcontract met Reece en (sinds kort) Sport2000 Purmerend voor het leveren van onze teamkleding. Een van de afspraken uit het contract is dat alle wedstrijdkleding en teamkleding bij Sport2000 wordt afgenomen en uit het goedgekeurde assortiment moet komen. In de MHCP shop is het gehele assortiment te vinden. De shop vind je op de voorpagina van de website.

Deze afspraken gelden individueel voor leden voor wedstrijdkleding en in het geval een team gezamenlijk besluit om bijvoorbeeld truien of trainingspakken aan te schaffen of te laten sponsoren.

Het is bijvoorbeeld toegestaan om een teamtrui te laten maken. Als deze gedragen wordt op wedstrijddagen, dan moet deze echter uit het MHCP assortiment van Sport2000 komen en voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan merk (Reece), kleuren en dergelijke.

Het is niet toegestaan andere merken of kleuren kleding in teamverband te dragen tijdens wedstrijddagen.

Het is ook niet toegestaan sponsorkleding te dragen, zonder afspraken en akkoord van de sponsorcommissie. Teams die sponsorkleding dragen tijdens officiƫle wedstrijddagen, lopen het risico om uit de competitie gehaald te worden.

Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar [email protected]

 
Benodigdheden
 
Hockeystick
Gebitsbeschermer (bitje)
Scheenbeschermers
Hockeyschoenen
Club Tenue*

* Dit tenue kun je kopen bij Sport 2000 op de Koemarkt.

Ook kun je het tenue bestellen via onze webshop, waar ook alle informatie en afbeeldingen staan van ons tenue. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Tenue
Wit shirt met blauwe accenten op de boord en de flanken
Blauw broekje/skort
Blauw-wit gestreepte sokken


Uittenue
Zwart shirt
Wit broekje/skort
Zwarte sokken


 
Trainingspak*
 
Reace Core TTS trainingsjack
Reece Core TTS pant

* Alle teams worden geadviseerd een trainingspak aan te schaffen maar zijn vrij in hun keuze.

Kleding sponsoring
Om de eenheid te borgen zijn er ook afspraken gemaakt over het plaatsen van teksten en cijfers op de kleding en sponsoring.

  • Er is een vast lettertype en vaste lettergrootte afgesproken voor cijfers en letters (rugnummer en naam)Cijfers: Swiss 20 of 23 hoog, afhankelijk van de maat van het shirt Letters: Arial 5 cm hoog
  • De kleur van letters en cijfers is wit
  • Indien een team van MHCP zich als team kleedt, valt dit binnen het kledingbeleid van MHCP. Dat betekent dat dan de Teamkleding van MHCP gedragen dient te worden ook als trainings-, inloop of representatieve kleding
  • Kledingsponsoring kan op teamniveau. De aanschaf van de kleding vindt altijd plaats bij Sport2000 en komt uit de MHCP Teamkleding
  • Sport2000 verzorgt ook het bedrukken van de kleding. Zij doen dit volgens de afspraken die we met ze gemaakt hebben over kleur, lettergrootte en type. Bedrukken via Sport2000 is niet verplicht, de sponsor mag zelf bepalen waar hij de kleding laat bedrukken.
  • Sport2000 en Reece sponsoren onze club. Het dragen van teamkleding van een ander merk is daarom in strijd met dit beleid.

Meer weten over sponsoring van een team en tenue? Goed voor je merk, goed voor het team en goed voor MHCP. Neem dan contact op via [email protected].