Over MHCP

 
Bestand
 
 
 
 
Begroting 2018/2019 Download


Beste hockey vrienden,

Seizoen 2018/2019 staat alweer voor de deur, de website wordt vernieuwd en het waterveld wordt in gebruik genomen. Een (nog steeds) nieuw en jong bestuur van MHCP heet u welkom bij de club en op deze website.

Maar vooral welkom bij de start van een nieuw seizoen en een mooie toekomst.

Waar staat MHCP voor; Wij streven naar een goede combinatie van prestatiehockey en recreatie (breedte) hockey met natuurlijk als doel zo hoog mogelijk op niveau te spelen en vooral met veel ambitie en plezier.

Wij investeren in de opleiding, het trainen van eigen spelers, coaches en trainers. Hiermee stimuleren wij openheid, betrokkenheid, passie en ook het familiare karakter van onze club. We willen dat mensen graag bij MHCP hockeyen – op ieders eigen niveau - en ook graag meedoen aan de sociale activiteiten die georganiseerd worden.

Onze kernwaarden plezier, ambitie en passie staan bij MHCP centraal.

Het nieuwe waterveld zal daar zeker aan bij dragen. In de planning staan nog extra kleedkamers en het opknappen van ons clubgebouw zodanig dat we de aankomende jaren kunnen groeien in ledental, resultaten en plezier.

Ik wil iedereen die zich voor MHCP inzet ontzettend bedanken en tegelijkertijd bij deze nieuwe vrijwilligers oproepen zich voor onze leden in te zetten.

Want MHCP dat zijn jij & ik samen!

Graag tot ziens op of langs het veld.

Met sportieve groet, namens het bestuur,
Vincent Thijssen, voorzitter MHCP.